Pengedar

PENGEDAR BOTOL (450ML)

Sudah menjadi adat dengan keadaan ekonomi zaman sekarang ini, kebanyakan orang yang bekerja di sektor kerajaan mahupun swasta, pastinya mereka menginginkan pendapatan tambahan sebagai alternatif lain bagi menyokong ekonomi mereka! Setuju.?

Yes memang betul, jadi memang tak dinafikan lagi keadaan ekonomi zaman sekarang ini memang semakin mecabar.

Bagaimana nak atasi?

Mesti anda tertanya-tanya apakah pekerjaan atau perniagaan yang betul-betul boleh membantu anda untuk menambahkan pendapatan? Dengan modal yang Rendah? Perniagaan yang mudah?  Dengan dapat membahagikan masa buat 2 kerja dalam masa 24 jam?

Disini jawapannya..

Hanya dengan menjadi sebagai PENGEDAR Jagung Nikmat!

Betul ke?

Yup..memang betul.

Kisah Reality Pengedar Jagung Nikmat РAda seorang PENGEDAR Air Jagung Nikmat bekerja di sebuah kilang. Permulaan hari beliau ke tempat kerja selepas mendaftar sebagai pengedar, beliau pergi tempat kerja dengan membawa tester air jagung nikmat untuk promote pada kawan-kawan beliau di kilang. Selepas habis tester diberi secara percuma kepada rakan-rakan beliau, balik sahaja daripada tempat kerja..beliau terus dapat order 40 botol daripada rakan belliau! Wow..Amazing.

Ini baru diberi tester kepada rakan sekerja, belum lagi pada orang luar..

Sekurang-kurangnya beliau dapat menambah pendapatan sampingan.

Senang ke nak jual???

Yesss..memang senang.!

Macam-macam cara yang boleh membantu untuk tingkatkan jualan di zaman teknologi sekarang ini. Pengedar Jagung Nikmat boleh menggunakan platform online marketing sepenuhnya melalui FB, Whatsaps, Instagram, WeChat, Blog dan lain-lain.

Cara offline jugak tak kurang hebatnya! Hanya memberikan tester air Jagung Nikmat kepada family, jiran, kawan-kawan & orang ramai ianya sudah dapat membantu untuk memberikan jualan yang lumayan kepada anda.

Jadi, memang berbaloi dan tak rugi jika anda menjadi sebagai Pengedar Jagung Nikmat.

“TAK CUBA TAK TAHU”

Jom daftar sebagai Pengedar sah Jagung Nikmat !!!